Heksje Lilly Tovertips&Goocheltrucs

Met haar toverboek kan heksje Lilly alles toveren. Je zou er haast jaloers van worden. Gelukkig is er nu ook een toverboek voor alle kinderen! Nou ja, oké…het is geen écht toverboek. Maar er staan wel supergoede goocheltrucs in. Goochel bijvoorbeeld zomaar twee verliefde paperclips – hup! – aan elkaar vast. Laat een magische lucifer dwars door metaal heen gaan. Of gebruik je fantastische Vulkanische reuzengeheugen om de volgorde van een heel pak kaarten te onthouden.

Om Lilly’s goocheltrucs te doen, hoeft je kind geen ingewikkelde toverspullen te hebben. Alles wat je nodig hebt, vind je gewoon thuis. En anders kun je er makkelijk aankomen. Toch zal het publiek versteld staan van het magische effect. Kom op dus: aan de slag. Verzamel alle spulletjes, lees de trucs goed door, oefen nog even op je toverspreuken en heksenpoespas en… tover maar!  

Recensie
Volgens mij vind bijna elk kind het leuk om te toveren. Dus wat is er nou leuker dan een goocheldoos of een boek met goocheltrucs erin?
Heksje Lilly Tovertips&Goocheltrucs bevatten veel leuk trucs en handige tovertips. De trucs staan duidelijk stap voor stap beschreven, met duidelijke illustraties erbij. Nu moet ik er wel bij zeggen, dat zelfs ik nog wel wat moet oefenen op bepaalde trucs.

Erg leuk vind ik de toverspreuken die bij elke truc weer anders is. Mijn kinderen zijn nog net te jong om zelf te goochelen, dus ben ik eerst de “tover-mama”. De pret is er in elk geval niet minder om. Kon ik eerder alleen maar dingen wegtoveren, nu kan ik ineens veel meer trucs. Dat wordt middagen vullen met leuke trucs. Natuurlijk zal ik dan af en toe ook uitleggen hoe ik het doe, zodat ze het zelf ook kunnen proberen.

Heksje Lilly Tovertips&Goocheltrucs – Knitster&Knitster
Kinderboek, 61 pagina’s, Kluitman Alkmaar
Koop hier bij Bol.com >>>

Lees ook:
Foeksia de miniheks
De slimme kat
De prinses van ver

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Geheimen van de Goochelkunst: Verdwijntrucs

Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling verdwijntrucs. De duidelijke instructies leggen je …

Share
Share