Bedtijd voor monsters

Het monster komt naar je toe. Hij is net vertrokken! Je bent toch niet bang, hé? Wat het hongerige monster in dit bedtijdverhaal het liefste wil is… Nee, daar moet je zelf maar achter komen.

Recensie:
Prenten- en voorleesboek over bedtijd en monsters. Zijn er monster die naar jou op weg zijn om je op te eten? Gaan ze kris kras door bossen, modder, struiken om bij jou te komen? En hebben ze veel honger? Ben je bang? Hoor je de voetstappen op de trap? Hij maakt de deur open en je denkt nu eet hij me op. Maar dat gebeurt niet, het monster wil iets anders, het monster wil een dikke natte nachtzoen!

Dit boek is bedoelt om aan kinderen voor te lezen die bang zijn voor monsters e.d. op hun kamer. Mijn zoontje vond het een leuk en spannend boek. Toch denk ik dat door de spanning die wordt opgebouwd het voor veel kinderen een eng boek is.

Bedtijd voor monsters – Ed Vere
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Fontein
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …