Bij ons in de straat

Bij ons in de straat, van nummer 1 tot nummer 10 wonen hele rare mensen. Kom dan laat ik ze je zien!

Recensie
‘Bij ons in de straat’ is een heel leuk boekje over een straat waar vreemde mensen wonen. Zo woont op nummer 1 een koningin en op nummer 2 woont een ouwe dief, met een hart van goud. Het boek bevat korte en grappige gedichtjes over de mensen die in de bewuste straat wonen. De illustraties zijn net zoals de gedichtjes grappig en leuk. Wat ‘Bij ons in de straat’ zo leuk maakt, is dat er in één straat zoveel verschillende mensen wonen. Jonge kinderen zullen erg moeten lachen om de korte gedichtjes en om de figuren die in deze straat wonen.

Mijn kinderen van 3 en 6 jaar vinden dit een erg leuk boek. Vooral om “Kokkiewokkie” moeten ze erg lachen. Niet zozeer omdat hij een kok is, maar vooral om de naam “Kokkiewokkie”. Bij ons in de straat is dan ook een heerlijk (voorlees)boek.

Bij ons in de straat – Koos Meindersn& Annette Fienieg
Prentenboek, hardcover, 24 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share