Eindelijk kunnen de leuke jurkjes van Bobbi Ravioli aan!

bobbi-ravioli-copyright-trotse-moedersGelukkig, er is zon. En meteen ook echt lekker weer! Warm, zonnig, droog…. Wat hebben we daar naar uitgekeken. En mijn dochter helemaal. Ze heeft twee nieuwe jurkjes gekregen en ééntje nog helemaal niet aangehad.

bobbi-ravioli-roze-jurk-trotse-moedersDe jurk die ze vandaag aan heeft, is een zomerjurkje met korte mouwtjes. Deze heeft ze, met een legging en een vestje, al een aantal keer gedragen. Maar de jurk die ze vast heeft is echt een zomerjurkje en daarvoor is het nog niet warm genoeg geweest.

De jurkjes zijn gemaakt van een heel prettig materiaal. Volgens de website: “Single jersey in 95% organisch katoen & 5% elastaan. Een carbonic finishlaag zorgt ervoor dat ze heerlijk zacht zijn. De kleding is geproduceerd in Portugal met respect voor mens en milieu.” Het voelt echt heerlijk aan!

Screenshot 2015-06-04 at 11.37.26

Mijn dochter heeft al eerder jurkjes van Bobbi Ravioli gehad en deze heel vaak aangehad, dus uit ervaring kan ik zeggen dat de kleuren ook mooi blijven.

Mijn meisje en ik zijn echt fan van dit merk. De kleuren zijn fris, de stof is erg goed van kwaliteit en de kleding blijft mooi van pasvorm en van kleur. Sinds kort is de complete lijn van kleding uitgebreid, zowel in beschikbare maten, als in soorten kleding. Neem dus zeker een kijkje op de website van Bobbi Ravioli, want de prijs – kwaliteit verhouding is ook prima!

bobbi-ravioli-jurk-copyright-trotse-moeders-2 bobbi-ravioli-jurk-copyright-trotse-moeders-1

Mijn dochter vond het belangrijk dat ik op de website zou zeggen dat ze de jurkjes echt supermooi vindt en dat ze er zo lekker in kan “gymmen en dansen”. Dat is ook het grote voordeel van dit soort jurkjes, ook voor jongere kinderen: je wordt absoluut niet beperkt in je bewegingsvrijheid. Op de foto’s zie je het bewijs 😉

Deze en andere kleding van Bobbi Ravioli bestel je hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De zomer in met het koninklijk gezin

Hoewel zowel onze gedachten, als die van de leden van het Koninklijk Huis bij de …