Een nacht in een Disneyland hotel [verslag]

Op uitnodiging van Disney gingen mijn jongste zoon (8,5 jaar) en ik naar Disneyland Parijs. We kwamen vrij laat aan en werden gelukkig vlot en vriendelijk geholpen zodat we snel naar onze kamer konden. We zaten in Disneyland hotel Cheyenne wat geen doorsnee hotel is, maar een compleet “westerndorp”.

Screenshot 2015-06-30 at 21.31.26 Screenshot 2015-06-30 at 21.26.07

Ieder apart ‘huis’ heeft meerdere kamers. Wij zaten in ‘Geronimo’, lekker dicht bij de parkeerplaats en ook op loopafstand van het hoofdgebouw met de receptie en het restaurant. Hieronder het verslag wat mijn zoon zelf geschreven heeft:

Screenshot 2015-06-30 at 21.00.19

Mijn zoon was diep onder de indruk van de hotelkamer. De hele kamer was tot in detail in Westernsfeer en hij vond het echt geweldig. Lees zelf maar:

disneyland-hotel-cheyenne-western-geronimo-copyright-trotse-moeders-2

We konden de andere dag al om 8.00 het Disneyland Parijs park in, dus mijn zoon had besloten dat we om 7 uur gingen ontbijten….

hotel-disneyland-parijs-cheyenne-copyright-trotse-moeders

Gelukkig is hij altijd uit zichzelf om 6 uur wakker en altijd erg vrolijk, dus was dat geen probleem. Toen we richting het hoofdgebouw liepen, was het Western-dorp (hotel Cheyenne) vrijwel uitgestorven, kennelijk wilden de meeste mensen toch iets langer slapen ūüėČ

hotel-kamer-disneyland-parijs-hotel-cheyenne-cowboy-western-copyright-trotse-moeders-3

Mijn zoon wilde zelf filmen met zijn actioncam. Hieronder het korte filmpje (37 seconden), waarin hij ons hotelgebouw filmt en het ‘cowboydorp’ en er achter komt dat ik ondertussen al een stuk verder gelopen ben….

Leuk h√®? Vervolgens gingen we naar het ontbijt. Het hoofdgebouw was al een attractie op zich voor mijn zoon, want de drie grote toegangsdeuren klapten als ‘saloondeuren’ open wanneer je er op af liep. Het ontbijt was √©√©n groot feest: heerlijke koffie (daar was ik wel aan toe), verse broodjes met allerlei soorten beleg, yoghurt,¬†cereals en nog veel meer. Toppunt van ontbijt-geluk (voor mij): verse chocoladebroodjes en een supervrolijke zoon!

ontbijt-disneyland-parijs-hotel-cheyenne-cowboy-western-copyright-trotse-moeders ontbijt-disneyland-parijs-hotel-cheyenne-cowboy-western-copyright-trotse-moeders-1

Na een gezellig ontbijt gingen we terug naar onze kamer om de laatste spulletjes in te pakken en onze koffers weg te geven. We konden eenvoudig uitchecken door de sleutel in te leveren en vanuit de receptie konden we de bus naar de Disneyland parken al klaar zien staan. Het is overigens ook prima te lopen hoor, maar wij gingen per bus. De rest van ons verslag, over Disneyland Parijs, kun je hier lezen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Dit leven is van jou – Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay heeft meerdere boeken geschreven, maar de eerste boektitel die bij me op …

Share
Share