Haarspeldjes-bord van Het Vrolijke Nest [recensie]

vrolijke-nest-haarspeldjes-bord-recensie-copyright-trotse-moeders-7Mijn dochter heeft lang haar en hoewel ze het liefst met een eenvoudige paardenstaart of een diadeem rondloopt, “mag” ik me af en toe ook uitleven op een kunstige vlecht. In ieder geval hebben we er voldoende spullen voor in huis: haarbanden, elastiekjes en een heleboel haarspeldjes.

Die zitten allemaal ongesorteerd in een aantal dozen en ieder voorjaar gaan we ze gezellig samen buiten uitzoeken: kleur bij kleur, setjes bij elkaar etc. En na een tijdje zit alles weer door elkaar, vooral lastig wanneer je graag twee dezelfde haarspeldjes zou willen gebruiken.

vrolijke-nest-haarspeldjes-bord-recensie-copyright-trotse-moeders-4Het Vrolijke Nest (een leuke webshop met allemaal eigengemaakte spullen) heeft een prima oplossing: een haarspeldjesbord. Behalve dat het een leuk woord voor galgje is, is het een praktisch en mooi gemaakt bewaarbord voor haarspeldjes.

We kregen er een ter recensie toegestuurd en mijn dochter was enorm enthousiast. Ze ging direct een aantal speldjes halen om het uit te proberen. Er zal ook een schattig haarspeldje bij, die eerst in haar haar gedaan werd en die daarna weer keurig opgeruimd kon worden.

vrolijke-nest-haarspeldjes-bord-recensie-copyright-trotse-moeders-3 vrolijke-nest-haarspeldjes-bord-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Zodra het lentezonnetje zich voldoende laat zien, gaan we alle speldjes uitzoeken en mooi op dit haarspelden-bord klemmen. Zo blijven de setjes bij elkaar en kunnen we altijd de juiste kleur terugvinden.

vrolijke-nest-haarspeldjes-bord-recensie-copyright-trotse-moeders-header

Het haarspeldjes-bord is in verschillende uitvoeringen te koop, dat is het leuke van handgemaakte cadeaus. Ook de haarspeldjes zijn er in verschillende varianten. En duur is het niet!

Voor de haarspeldjes, klik hier >>>>

Voor het haarspeldjes-bord, klik hier >>>>

vrolijke-nest-artikel-trotse-moeders

Het Vrolijke Nest heeft momenteel een actie waarbij een waardebon van 10 euro weggegeven wordt. Daar kun je een heleboel speldjes voor bestellen! Klik hier om naar de Facebookpagina van Het Vrolijke Nest te gaan en de winactie te bekijken >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share