Eindelijk iets wat echt helpt tegen muggen

tekeningKen je dat: je smeert jezelf helemaal in met een akelig ruikende anti-muggenmelk en gaat onder een laken liggen. Naast je ligt je partner, onbedekt en niet ingesmeerd. En wie wordt er gestoken???

Juist!

Tot nu toe heb ik niets kunnen ontdekken wat maar enigszins kon voorkomen dat mijn kinderen of ikzelf gestoken werden. En dan is het akelige gezoem van muggen dus echt iets om van wakker te liggen, want ik reageer nogal heftig op muggensteken. Niet alleen jeuk en bulten, maar soms zet de gestoken plek zodanig op dat ik een soort plak van een cm dik heb over een heel lichaamsdeel. Erg vervelend, ondanks medicatie die wel helpt.

jaico-trotse-moeders-1Toen ik ter recensie een aantal producten van Jaico binnenkreeg, had ik dus ook echt niet het idee dat het wel eens zou kunnen helpen. Toevallig sliep ik een aantal nachten beneden op de bank, omdat onze hond geopereerd was en ik haar nog in het oog wilde houden. De kamer is te groot om op jacht te gaan naar zoemende muggen, dus heb ik de Natural spray uitgeprobeerd (dat is de “minst sterke”!). En ik ben dus niet gestoken!

De drie nachten daarna ook niet en dus durf ik nu hardop te zeggen dat Jaico muggenmelk helpt! Deze muggenmelk is in verschillende varianten te koop bij de drogist. De Natural muggenmelk die ik heb getest, mag ook bij kinderen vanaf een jaar gebruikt worden. Erg fijn dat ik nu ook mijn eigen kinderen kan beschermen! En nachtelijk gezoem doet me nu weinig meer, ik weet toch dat ik niet gestoken zal worden!

jaico-trotse-moeders-1

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Wat te doen bij een allergische reactie op een muggensteek?

Muggen…. ik vind het vervelende beestjes. Wanneer ze je niet uit je slaap houden door …