Killerbody dieet – Fajah Lourens: Slank in 12 weken [recensie]

fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-1In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet , helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!

Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema’s, trainingsschema’s inclusief stap-voor-stapfoto’s en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!

Recensie
Slank in 12 weken Dat is erg ambitieus lijkt me… En dan een “Killerbody”, als in “strak als Fajah Lourens” en dat alles binnen drie maanden? Dat maakt me wel benieuwd naar het boek, zeker na zwangerschappen, waaronder een tweelingzwangerschap 😉

fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-5

Killerbody dieet is een combinatie van een informatief boek, een work-out boek en een dieetboek. Een mooie combinatie, want met anders eten, kom je niet aan een Killerbody, je valt misschien wel af, maar het ‘strak’ worden vergt meer.

fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-2 fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-3

De informatie is erg divers en goed geschreven. Het varieert van uitleg waarom je een bepaald iets wel of niet moet eten, wat voor soort lichaamsbouw je hebt en wat daar de voordelen en nadelen van zijn, hoe je op een verantwoorde manier kunt trainen en nog veel meer, vaak begeleid door voorbeelden of door eigen ervaringen van Fajah Lourens. Alleen die informatie al maakt het boek al de moeite waard.

fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-4

Vervolgens kun je het boek persoonlijk maken door er je eigen doelen in te zetten, en dan is het uiteraard de bedoeling om aan de slag te gaan. En wanneer je echt een Killerbody als resultaat wilt, zul je enorm hard aan het werk moeten, heel streng en consequent moeten zijn en het heel goed vol moeten kunnen houden. Want het is inderdaad ambitieus om in 12 weken resultaat te willen boeken. Zeker wanneer je vanaf nul begint.

fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-8 fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-10

Het boek helpt je wel om het vol te houden. En het helpt uiteraard met voorbeelden van de oefeningen, met recepten en schema’s om jouw eigen plan te laten slagen. Maar behalve de door jezelf tevoren vastgelegde ‘verzuimmomenten’ waarop je bijvoorbeeld even iets mag snoepen, moet je dit echt streng volhouden want anders zul je het gewenste resultaat niet halen, daar is Fajah eerlijk in.

fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-7 fajah-lourens-killerbody-recensie-trotse-moeders-12

Voor mij is dit niet haalbaar, het past niet in mijn leven en ik mis ook echt de ambitie om een Killerbody te hebben. Natuurlijk mogen er een paar kilo’s af en zouden er wat spieren versterkt mogen worden, maar deze aanpak is voor mij echt tè heftig. Wil je echter voor de zomervakantie “strak in je vel” zitten en je bent bereid om daar heel veel voor te doen, dan is Killerbody dieet perfect voor jou, want de combinatie van de oefeningen en het dieet maken dat je er zeker van kunt zijn na 12 weken echt zichtbaar resultaat te hebben.

Killerbody dieet – Slank in 12 weken – Fajah Lourens
Hardcover, 186 pagina’s, uitgeverij Kosmos
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Be the best you planner, van mom in balance, uitgebracht door Kosmos Uitgevers

Be the best you planner, van mom in balance, uitgebracht door Kosmos Uitgevers

Hoe vaak ik al niet aan lijstjes, to-do schriftjes, briefjes, reminders en andere systemen ben …

Share
Share