De dikke Mejuffrouw Muis

muisIn deze heerlijke verzamelbundel staan alle verrukkelijke verhalen over  Mejuffrouw Muis in één. Zodat iedereen achter elkaar kan lezen hoe Mejuffrouw Muis een huis vindt (Mejuffrouw Muis en haar heerlijke huis), op vakantie gaat (Mejuffrouw Muis aan de Costa del Sol), in het ziekenhuis belandt (Mejuffrouw Muis in het ziekenhuis) en uiteindelijk met haar dokter muisjes krijgt (Mejuffrouw Muis krijgt muisjes).

Recensie
In bovenstaande filmpje krijg je een mooi beeld van dit boek. Hier thuis kenden we de verhalen van Mejuffrouw Muis nog niet. Maar na het lezen van dit boek weten we dat de verhalen van Mejuffrouw Muis heel erg leuk zijn. In dit dikke boek van Mejuffrouw Muis staan alle vier de verhalen die reeds verschenen zijn van Mejuffrouw Muis. DSC07240Een schitterende verzamelbundel dus!

Mijn dochter vind dit boek erg leuk. Ze vind Mejuffrouw Muis grappig, schattig  en leuk. De prenten vind ze minstens zo leuk als de verhalen. Vooral de tekening van het zwemparadijs met de mooiste glijbanen trok haar aandacht; daar wou zij ook wel heen!

De verhalen van Mejuffrouw Muis zijn heerlijke korte verhalen. Ideaal om voor te lezen voor het slapen gaan, maar ook perfect om tussendoor even een verhaaltje voor te lezen. Hier in huis is er in elk geval een fan bij van Mejuffrouw Muis!

De dikke Mejuffrouw Muis – Elle van Lieshout,  Erik van Os en Marije Tolman
Prentenboek, hardcover, 102 pagina’s, Uitgeverij Lemniscaat
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share