Je eigen Dikkie Dik kleurboek

Je eigen Dikkie Dik boek kleuren

Speciaal voor de zomervakantie brengt uitgeverij Gottmer Mijn eigen Dikkie Dik Poezencircus Kleurboek, met echte Dikkie Dik viltstiften in een tasje. Het kleurboek is een vertrouwde versie van het allernieuwste verhaal van Dikkie Dik, die samen met zijn poezenvriendjes een circus voorstelling op poten zet. Het boek, vol illustraties van Jet Boeke, mist alleen zijn kleuren! Het zijn nu kleurplaten geworden die kinderen zelf kunnen kleuren.

Recensie
Wat is Mijn eigen Dikkie Dik Poezencircus Kleurboek een geweldig cadeautje voor op vakantie. Het is niet zo maar een kleurboek met stiften erbij… NEE, het is het volwaardige boek Dikkie Dik Poezencircus, compleet met alle teksten. Kinderen hebben uren plezier om alle kleurplaten in het boek in te kleuren. Wat dit extra leuk maakt, is dat het kleuren nog meer gaat leven als je als ouder het verhaal voorleest. Of gaat het boek juist meer leven doordat ze zelf de plaatjes mogen kleuren?

Erg handig zijn de dikke stiften die ook uitwasbaar zijn. Hierdoor wordt deze tekenset ook aantrekkelijk voor de jonge kinderen. Het tasje maakt het geheel makkelijk mee te nemen op reis. Zeker ook omdat de tas nog extra ruimte geeft voor nog meer papier en een andere kleurplaat. Ideaal voor op vakantie maar eigenlijk ook gewoon heel erg leuk voor thuis.

Mijn eigen Dikkie Dik Poezencircus Kleurboek – Jet Boeke en …
Kleurboek met 5 uitwasbare viltstiften in een tasje, Gottmer

Lees ook:
3 Dikkie Dik boekjes in een rugzak
Lekker eten met Dikkie Dik
Kleurplaatactie

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share