Caricol Sticks

Of ik een voedingssupplement voor een betere spijsvertering wil testen? Ik, met mijn zwakke gestel en dito darmen, ben een uitermate geschikt proef konijn en ik ga de uitdaging graag aan. Ik mag van de dokter iedere dag een zakje vezels gebruiken, maar dat is niet erg natuurlijk uiteraard. Ik ben ook meer van de natuurlijke producten. Caricol is een natuur product van de vrucht papaja (Carica papaja). Caricol is dus een echte natuurlijke ondersteuning voor een gezonde spijsvertering. De Caricol sticks lijken mij daarom wel wat!

De verpakking ziet er erg gezellig en zonnig uit; ik ben eigenlijk al overtuigd voor dat ik het heb geprobeerd. Er zitten 20 sticks van 20 ml in het doosje en op de verpakking staat dat je 1 a 3 sticks per dag mag gebruiken. De sticks bevatten Papaja en dat ondersteunt je spijsvertering. Het helpt je ontlasting dunner te maken óf juist dikker. En dat is nou precies wat we nodig hebben, want met mijn dagelijkse voeding wilt dat allemaal niet zo best lukken. Gezond en gevarieerd eten doe ik altijd al, dus dit moet echt een steuntje in de rug zijn. De sticks kun je gewoon leeg zuigen of oplossen in het water. Omdat ik geen watje ben, ga ik voor het leeg zuigen. Oplossen in water lijkt mij trouwens ook niet zo lekker. Het is een makkelijk te openen stick, denk aan een soort van Danootje kwarkstick. Ik verwachtte het ergste, maar de smaak het viel mij erg mee. Je zult er niet verslaafd aan raken, want zo lekker is het niet. Maar vies is het ook aller minst!

Of het werkt? Ik ga makkelijker en sneller naar het toilet, ik voel me beter in mijn vel zitten en ik slaap ook nog eens beter dan de periode hiervoor. Toeval of zijn het de sticks van Caricol? Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat het wel degelijk te maken heeft met deze Papaja sticks. Heel erg fijn!

Goed om te weten: de Caricol Sticks kunnen ook gewoon gebruikt worden door zwangere vrouwen. Ideaal!

About Mirjam Bothof- de Groen

degroen.mirjam@gmail.com'
Ik ben Mirjam en de trotse moeder van 3 gezonde gezellige meiden van 5, 7 en 11 jaar. De oudste 2 wonen bij hun vader en dat gaat eigenlijk (en eindelijk!) enorm goed. Ik ben 34 jaar en ben alweer 5 jaar getrouwd met Marcel. Ik vind het erg leuk dat ik mag gaan bloggen voor Trotse Moeders en zal jullie meenemen in mijn avontuur op zoek naar mijzelf!

Check Also

Body Worlds – The Happiness Project [verslag met foto’s]

In de voorjaarsvakantie heb ik een hele bijzondere mama-tijd gehad met mijn oudste zoon. Ik …