Bezig beertje aan het werk

Al schuivend kunnen ze Bezig Beertje op elke spread tevoorschijn toveren. De eenvoudige tekst neemt ze mee van voertuig naar voertuig. Bezig Beertje aan het werk is druk aan het werk op de bouwplaats.

Een vrolijk kartonboek met superstevige, beweegbare elementen, speciaal gemaakt voor de wriemelvingertjes van onderzoekende peuters.

Recensie:
Bezig Beertje aan het werk is een mooi stevig vierkant kartonboekje. De schuifjes zijn ook erg sterk en de meeste bevatten een cirkeltje met een gat erin. Het verhaaltje laat zien hoe Bezig Beertje zijn vriendjes helpt een huis te bouwen. De tekst is wel erg simpel maar dat wordt goed gemaakt door de mooie makkelijke schuifjes. De tekeningen zijn duidelijk en er valt veel te benoemen op elke bladzijde.
Mijn zoon van 20 maanden “leest” graag boekjes op de iPad. Tijdschriften vindt hij ook erg interessant maar die belanden meestal in stukjes. Dit is eigenlijk zijn eerste ‘echte’ boek

Als ik het boekje pak om samen te lezen. Roept hij heel hard  ‘boekuh’ en vol enthousiasme klimt hij op mijn schoot. Heerlijk is dat zo samen zitten, een momentje van rust en genieten. Eerst lezen we hem samen. Hij beweegt de schuifjes en slaat de bladzijden zelf om. De tekst verzin ik er zelf bij, er valt genoeg over elke bladzijde te vertellen. Met zijn vinger wijst hij alle dieren aan. Aan mij de eer te zeggen hoe het diertje heet. Omdat hij het niet leuk vindt als het boek uit is laat ik hem het boekje zelf ‘lezen’. Het boekje van Bezig Beertje is tot op heden nog heel.

Bezig Beertje aan het werk – Benje Davis
Hardcover – geschikt vanaf 18 maanden – Gottmer uitgevers groep
Bestel dit boek hier bij bol.com>>

Share

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share