Label Label labeltjes

Dat kinderen dol zijn op labels kwam ik een aantal jaren geleden achter toen mijn dochter het labeltje aan haar knuffelbeest interessanter vond dan de rest van het varken. Toen was er op het gebied van labeldoekjes vrij weinig te koop en moest ik er noodgedwongen zelf een maken. Tegenwoordig zijn ze in allerlei soorten en maten te koop en hoef ik zelf niet meer achter de naaimachine te stappen. Je kunt ze namelijk  kant en klaar kopen en niet alleen alleen als ‘gewone’ vierkante stugge lapjes met labels eraan.

Kidstyle heeft nu de nieuwe collectie van Label Label in haar collectie: de Friends collectie. Deze collectie bestaat uit meerdere vrolijk gekleurde labeldoekjes in de vorm van verschillende diersoorten zoals een zebra, een giraffe en een olifant. Deze dieren zijn gemaakt van zachte fleece in vrolijke kleurtjes met daaraan meerdere labels waar kleine kinderen zich tijden mee kunnen vermaken. Deze labels zijn gemaakt van verschillende materialen zodat uw kindje zijn of haar verschillende tastzintuigen kan ontwikkelen. De prijs is € 11,95 en een prima idee voor de komende Sinterklaas of kerst.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Dushi – babydoekje Zwaan

Onder het veelbelovende motto ‘Life is Swanderful‘, doet een prachtige Zwaan haar intrede in het DUSHI-assortiment. …