Etos kindertandpasta Beste Koop volgens de Consumentenbond

Screenshot 2014-03-07 at 15.15.02Screenshot 2014-03-07 at 14.08.45De Consumentenbond heeft in februari 2014 de kindertandpasta van Etos als Beste Koop voor je Kind beoordeeld. Er is gekeken naar kwaliteit (een kindertandpasta is goed wanneer die de juiste hoeveelheid fluoride (500-750 mg/kg) bevat en niet te veel slijpende werking heeft) en naar smaak.

Het oordeel van de Consumentenbond (en van de kinderen die deze tandpasta en nog tien andere mochten proberen) was dat de Etos kindertandpasta de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Lekker voor de kinderen, wat uitnodigt tot het twee maal daags twee minuten poetsen en prettig voor de portemonnee dus!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Pubers en tandenpoetsen….

Mijn zoon begint een beetje in de pubertijd te komen. Hangend op de bank, komt …

Share
Share