Elles Veltman genomineerd voor Goede Doelen Moeder

Baby HopeElke stem helpt Stichting Baby Hope verder’

Eén van onze bloggers, Elles Veltman uit Emmen, is genomineerd als Goede Doelen Moeder 2010. Het goede doel waar zij zich al jaren voor inzet, is namelijk de Stichting Baby Hope. Wie wil dat Elles Veltman de verkiezing wint, kan op haar stemmen via de website van Lof Magazine.

De verkiezing is in het leven geroepen omdat de redactie van Lof veel verhalen ontvangt over bijzondere vrouwen die zich inzetten voor goede doelen. Daarom is besloten om tien van deze inspirerende vrouwen én hun goede doelen in het zonnetje te zetten. De lezers kunnen aansluitend via www.lofonline.nl stemmen op het goede doel dat hen het meeste aanspreekt. Lof Magazine steunt het winnende goede doel gedurende het gehele volgende jaar: nieuwe abonnees kunnen vijf euro van het abonnementsgeld laten doneren.

Over Elles Veltman
Elles is eigenaar van webwinkel Hip & Zwanger, moeder van Eva (6) en Jamie (3), blogt geregeld voor TrotseMoeders.nl en werkt al jaren als vrijwilliger voor de Stichting Baby Hope. Deze organisatie zamelt restanten van kraampakketten in om zo kraamprojecten in arme landen te ondersteunen. Toen Elles na haar eigen zwangerschap een deel van haar kraampakket niet had gebruikt en het zonde vond om dit weg te gooien, kwam ze via-via in contact met de stichting en besloot ze om zich als vrijwilliger aan te melden.

“Hier in Nederland is het heel normaal dat je als kraamvrouw zo’n pakket krijgt. In veel andere landen is dat helaas niet het geval. Daarom is het belangrijk dat moeders die spullen uit hun kraampakket over hebben, contact opnemen met mij of één van de andere vrijwilligers. Alles wat wij inzamelen wordt weer gebruikt in nieuwe kraampakketten voor projecten over de hele wereld. De bijdrage die wij kunnen krijgen van Lof Magazine is daarbij meer dan welkom, omdat de stichting geheel afhankelijk is van giften. Elke stem op mij helpt Stichting Baby Hope dus verder.”

Goede Doelen Moeder

Meer lezen over Elles’ drijfveren om Stichting Baby Hope te helpen, kan op www.lofonline.nl/elles.

Over Stichting Baby Hope
Stichting Baby Hope is betrokken bij kraamprojecten in Afrika, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Het voornaamste doel is om de hygiëne tijdens bevallingen te vergroten om zo het aantal kraamsterftes terug te dringen. De stichting werd in 2003 opgericht door een moeder die haar ongebruikte kraampakket niet wilde weggooien en is in zeven jaar uitgegroeid tot een netwerk van meer dan tweehonderd inzamelpunten door heel Nederland. De stichting ondersteunt inmiddels veertien kraamprojecten in elf landen. Lees hier meer over Stichting Hope en hoe je met jouw kraamspullen kan helpen>>

Lees ook:
Kraamspullen weggooien is zo zonde!
Goede tips voor na het opruimen

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De Tepper tweeling maakt New York onveilig [recensie]

Claudia stelt voor een speurtocht door New York te organiseren om geld in te zamelen …

Share
Share