Raad eens wat ik ben? Dieren

Kijk naar de foto en probeer te raden wat ik ben. Sla dan de bladzijde om en ontdek of je gelijk hebt!

Recensie
Mijn zoon van 7 jaar en dochter van 4 jaar vonden dit boek direct helemaal geweldig. De meeste foto’s van de dieren herkenden ze direct, daarbij hoefde ik niet eens de aanwijzing te lezen. Alleen bij de  slang en bij de vlieg moest ik de aanwijzing lezen, voordat ze wisten welk dier het was.

Erg leuk is dat er bij elk dier een korte beschrijving staat van het desbetreffende dier. Zo leren ze bijvoorbeeld dat kikkers hun ogen in hun kop kunnen terugtrekken, zodat het voedsel naar hun maag wordt geduwd.
De foto’s in dit boek zijn groot en kleurrijk. De foto’s zijn stuk voor stuk erg mooi. Raad eens wat ik ben? Dieren is en blijft een heel leuk boek voor jong en oud, die meer over dieren te weten wil komen. Ook al zullen kinderen de foto’s na één of twee keer wel herkennen, dan nog zullen ze het fantastisch vinden om naar de mooie foto’s in het boek te kijken. En het blijft voor kinderen natuurlijk leuk als ze het antwoord al weten. Raad eens wat ik ben? Dieren Is dan ook zeker een aanrader voor iedereen die van de natuur houdt.

Raad eens wat ik ben? Dieren – J.P. Percy
Educatief boek, hardcover, 22 pagina’s, NBD Biblion
Bestel dit boek hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Wildspoor

Susa Bobke is jaagster in de Allgäu, een van de mooiste natuurgebieden in Zuid-Duitsland. Op …

Share
Share