Bezig beertje gaat op reis

Kun jij de geluiden van alle voertuigen nadoen?

Een kartonboek met super stevige, beweegbare elementen, speciaal gemaakt voor de wriemel vingertjes van onderzoekende peuters

Recensie:
Dit hartstikke vrolijke kartonnen boekje, geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar, neemt je mee op reis van bezig beertje. Ieder bladzijde bevat de mogelijkheid om een voertuig te laten bewegen wat erg leuk is voor de kleintjes. Ook de korte rijmende tekstjes zijn erg leuk. Mijn dochtertje vind het erg leuk zelf het vliegtuig te laten bewegen. Opvallend is wel hoe snel het kartonnen voorkantje loslaat, zonder dat er “echt” mee gespeeld is. Ondanks dat absoluut leuk om in je boekenkast te hebben staan!

Bezig beertje gaat op reis – Benje Davis
Hardcover – geschikt voor 1 tot 3 jaar – Gottmer uitgevers groep
Bestel dit boek hier bij bol.com>>

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Het licht van Luna Park [bespreking]

Steeds wanneer ik denk dat het onmogelijk is om een nog unieker boek te vinden …

Share
Share