Bumba wordt mobiel

Kleutertjes kunnen hun favoriete vriendje vanaf nu overal mee naartoe nemen op mama’s of papa’s iPhone, iPod touch of iPad. Samen gaan ze op ontdekkingstocht in de wereld van Bumba en Bumbalu.

Het vrolijke spel voor peuters en kleuters zit boordevol leuke geluidjes en grappige animaties. Alles wat je kleuter aanraakt, komt vrolijk tot leven. Naast de interactieve wereld bevat deze app ook 5 verschillende spelletjes! Schaduwen herkennen, bellen blazen, memory, puzzelen en tekeningen ontdekken. Je kleuter leert het spelenderwijs, samen met Bumba en zijn vriendjes van het circus!

Lees meer:
10 jaar Studio 100 Zomerfestival
Schiet op de schat van Piet Piraat
Kabouter Plop leest voor

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share