Echt iets voor kerstmis

Op kerstavond, als het hele land onder een dik pak sneeuw ligt, koopt de koning een rol zachte, warme, rode stof en laat er een manteltje van maken voor de kleine prinses. Ook de restjes van de prachtige stof worden door een hele rits van onderdanen omgetoverd tot cadeautjes, tot het allerlaatste reepje stof aan toe. En zo krijgt iedereen op kerstmorgen iets zachts, warms en roods. Een hartverwarmend verhaal met een mooie kerstboodschap: cadeautjes geven is nog fijner dan cadeautjes krijgen.

Recensie
Een leuk prentenboek met kerstgedachte. De illustraties in het boek zijn echt erg mooi gemaakt. Kinderen kijken hun ogen uit terwijl jij verteld. Wat kun je nog allemaal maken van restjes stof en hoe leuk is het om deze aan je dierbaren te geven. Een echt kerstmisboek!

Echt iets voor Kerstmis – Birdie Black & Rosalind Beardshaw
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via bol.com >>>

Share

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …

Share
Share