Talking Tom

Talking TomWe beginnen de aps recensies voor Ideas in Movement – de Samsung Galaxy Tab gelijk met een topper. De favoriet in mijn huis is nu met stip Talking Tom.

Talking Tom is een aandoenlijke, schattige poes. Maar Tom is niet zo maar een kat. Tom is een pratende poes. Hij zegt alles na wat jij zegt en hij reageert op bepaalde aanrakingen op het scherm. Zo kan je hem lekker vertroetelen als je hem onder z’n kin kietelt. Geef Tom ook een standje, geef hem melk of trek aan z’n staart.

Talking Tom spat van het scherm; wat een geweldige animatie! Alleen al kijken naar Talking Tom is al een feest. Talking Tom is erg leuk om mee te spelen. Vooral kinderen kunnen hun lol op. De variaties bij Talking Tom zijn beperkt, maar desondanks kan je uren plezier hebben. Hier hoorde ik Tom al de nodige ‘poep’ en ‘plas’ grapjes maken, die ingefluisterd werden door mijn peuter van 3 jaar. Ook mijn dochter van 5 jaar heeft al uren met Tom gespeeld. Zij is meer het verzorgende type, dus de bakjes melk waren niet aan te slepen. Ook wij konden de verleiding niet weerstaan. Gewoon omdat Tom te leuk is. Een aanrader!

Talking Tom is er in een gratis variant. Download hem in de aps market of kijk hier.

Lees ook:
Ideas in movement – Samsung Galaxy Tab

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Knippen en plakken

Joehoe! Het heeft even geduurd maar het is me eindelijk gelukt. Knippen en plakken met …

Share
Share