Maak het! Met je creatieve webwinkel

Maak hetEr is veel vraag naar unieke, handgemaakte producten en er is grote behoefte om zelf creatief bezig te zijn. In Nederland bestaat dan ook een levendige crafty scene. In Maak het! komen twintig crafty girls aan het woord. Vrouwen die barsten van de creatieve energie en mooie, eigenzinnige dingen maken die ze via een eigen webwinkel verkopen. Ze vertellen met aanstekelijk enthousiasme hoe ze ertoe zijn gekomen om, soms naast werk in loondienst, van hun creativiteit hun business te maken.

Recensie
Steeds meer vrouwen kiezen er voor om iets met hun zelfgemaakte creaties te doen. Vaak aangemoedigd door vrienden en familie die hun creaties zo mooi vinden. Ook veel moeders blijken een droom te hebben om een eigen webwinkel op te starten. Het biedt namelijk ook voordelen. Met een webwinkel zijn ze eigen baas en daardoor is de tijd die ze er aan besteden, naar eigen inzicht in te delen. Het is dus makkelijk te combineren naast de kinderen. Een plan maken om je creaties te verkopen is één; een goede website maken is daarbij een must. Dan moeten er nog klanten komen…

De vrouwen in dit boek vertellen hun verhaal. Hoe het allemaal begonnen is en wat ze er allemaal voor doen. Het laat je nadenken over wat jij wilt. Is het leuk voor erbij en vind je een kleinschalige webwinkel leuk of heb je het liefst een professionele winkel online staan. Lezend in dit boek zie je de verschillen in aanpak en de resultaten van alle inspanning. Bezint eer ge begint is zeker van toepassing bij een webwinkel en dit boek helpt je met de keuzes maken die jij belangrijk vindt. Een ware inspiratiebron!

Informatief, paperback, 269 pagina’s, A.W. Bruna Lev.

Lees ook:
Creatief met foto’s
Cool Baby
Mijn Tekenboek

 

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …