Fien en Teun dekbed van Lief!

Screenshot 2014-04-14 at 20.45.21Sinds begin april is er iedere werkdag rond 9.00 uur een leuke nieuwe serie te zien in het blok Minikids van RTL Telekids op het kanaal van RTL 8: Fien en Teun. Lief! Lifestyle heeft rond deze twee vrolijke en lieve figuurtjes een hele lijn producten ontwikkeld, variërend van  kleding tot stoepkrijt en van rugzakken tot boekjes. Trotse Moeders kreeg een dekbedovertrek van Fien en Teun toegestuurd ter recensie.

Recensie

Ik ken het merk Lief! eigenlijk alleen van de babykleertjes en slabbetjes. Zoals de naam al zegt, ziet het er lief uit en de kwaliteit is ook goed, maar inmiddels zijn mijn baby’s (snel) groot geworden en ben ik het merk een beetje uit het oog verloren. Groot was dan ook de verrassing toen ik zag welke leuke spullen ze allemaal verkopen! Screenshot 2014-04-14 at 20.40.34

De serie Fien en Teun kende ik niet, maar de producten die ik op de website zie, zien er schattig uit. Zo ook het dekbed. En tot mijn grote opluchting zijn de kleuren niet zoetig (soms wordt het allemaal wel erg roze om mijn dochter heen….), maar erg fris van kleur.
Snel het dekbed uitgewassen, het hoefde nauwelijks gestreken te worden, altijd prettig bij spullen van goede kwaliteit en op het bed van mijn dochter gelegd.

Screenshot 2014-04-13 at 18.36.59Toen de kinderen thuis kwamen van school, heb ik de jongens beneden gelaten en mijn dochter naar haar kamer gestuurd met de mededeling dat er een grote verrassing was.

Ik had nog maar net tegen mijn zoons gezegd dat ze niet moesten schrikken, of mijn mini-dametje begon te gillen van de pret! Ze was echt superblij met haar nieuwe dekbed!

Het staat dan ook erg leuk, vrolijk en voelt heerlijk zacht aan. Natuurlijk heb ik nog even een foto gemaakt om te bewijzen dat ze er ook echt heerlijk onder geslapen heeft! Als dat niet Lief! is….

Screenshot 2014-04-13 at 18.37.12

En wanneer ze te groot wordt voor “Fien”, kan het dekbed andersom op het bed gelegd worden. De onderkant is namelijk helemaal roze, zonder Fien, dus dit dekbed kan nog heel lang mee!

De producten van Fien en Teun zijn in de Lief! Lifestyle shop te koop, klik hier >>>>

 

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Ontketen je brein

Een absolute mustread voor iedereen die meer uit zijn brein wil halen! Altijd online en …

Share
Share