Leg je onvergetelijke momenten vast met Canvasdeal.nl

De ontwikkeling van je kind gaat sneller dan je denkt. Het eerste onvergetelijke lachje, de eerste voorzichtige stapjes, de spannende eerste schooldag: stuk voor stuk bijzondere momenten die je altijd blijft koesteren. De waan van de dag maakt het niet altijd mogelijk om bij al deze geweldige mijlpalen stil te staan. Maar laat je niet inhalen door de tijd; Canvasdeal.nl legt al jouw onvergetelijke momenten vast.

Foto op Canvas
Veel mensen bestellen tegenwoordig een foto op canvas. Als blijvende herinnering voor boven de bank, op de schouw of in de kinderkamer. Of je nu een doek van 20 x 20 cm wilt of je wilt uitpakken met een doek van wel 200 cm breed: de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk ook eens aan een drieluik, of gebruik een speciaal filter om je foto’s een bijzondere uitstraling te geven.

Foto op Aluminium-dibond
Onlangs heeft Canvasdeal.nl haar assortiment uitgebreid met een foto op aluminium-dibond. De extra glans, structuur en het  licht spiegelende effect geven dit product een luxe uitstraling. Een mooi cadeau voor de trotse opa’s en oma’s!

Fotowedstrijd Facebook
Op de actieve Facebook-community vind je – naast de laatste nieuwtjes over Canvasdeal.nl – iedere maand een fotowedstrijd. De gehele maand maart staat in het teken van kinderen! Misschien heb je wel een mooie foto gemaakt tijdens de voorjaarsvakantie? Of heb je een andere bijzondere foto van je baby, kleuter, neefje of kleinkind? Deel ‘m via de speciale foto app en wie weet win jij deze maand een foto op canvas!

TIP: in de nieuwsbrief van Canvasdeal.nl vind je scherpe aanbiedingen en speciale acties voor de nieuwsbrieflezers. Reden genoeg om je meteen aan te melden!

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share