Amira wint “Holland’s got Talent”

Talent heeft ze zeker, de 9-jarige Amira. En dat heeft haar de winst bij de talentenjacht “Holland’s got Talent” opgeleverd. Behalve een ticket om in Las Vegas op te mogen treden, zullen er nog veel deuren voor haar opengaan. Hieronder het optreden tijdens de finale, waarmee ze de 81-jarige “Opa Piet” (derde plaats) en dansgroep Reality achter zich liet.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

9-jarige Amira is hit op YouTube.

De 9-jarige Amira Willighagen uit Nijmegen deed afgelopen weekend auditie bij Holland’s Got Talent. Vooral …