Die is klein – beeldwoordenboek [recensie]

die is kleinDie is klein is het leukste kleine beeldwoordenboek voor dreumesen en peuters! Vol alledaagse kleine dingen die ze zo fascinerend vinden. Dit originele aanwijsboek met verrassende categorieën helpt kinderen de wereld om zich heen te benoemen. En op elke pagina is (iets van ) een dier te vinden. Zoeken maar dus!

Recensie

Na het lezen van de titel van dit boek, Die is klein, moest ik gelijk denken aan de reacties die wij kregen na de geboorte van Yuna en Quint. Want met 44cm waren zij ook absoluut heel klein. Maar inmiddels zijn het alweer ‘grote’  dreumesen die volop de wereld ontdekken. En hoe leuk is het dan als ze hun wereldje ook weer op plaatjes tegenkomen in een boek!

IMG_4568Samen lezen bleek echter niet echt een succes, liever lezen ze ieder voor zich, even alleen op hun gemak. En dat begrijp ik ook wel, want er valt zoveel te zien en te herkennen en dat willen ze zelf ervaren zonder dat hun broertje of zusje het boekje wegtrekt of geluidjes gaat maken terwijl zij al naar een ander plaatje kijken.

IMG_4563

Bij ons thuis werd het boekje in de meest vreemde posities bekeken en het woordje Die kwam voor het eerst vaker uit de mondjes dan mama. De plaatjes zijn vrolijk, kleurrijk en er valt voldoende te leren. Ik weet zeker dat dit boekje nog heel vaak gepakt en afgepakt zal worden!

Die is klein – Mirte Stut
Hardcover, 32 pagina’s, uitgeverij Gottmer
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Ik wil een wiegje worden, zei de wilg

Ik wil een wiegje worden, zei de wilg is echt een boek om in huis te …

Share
Share