Knippen en plakken

Joehoe! Het heeft even geduurd maar het is me eindelijk gelukt. Knippen en plakken met de Note II van Samsung. Dat klinkt niet zo ingewikkeld, maar ik bedoel dan ook niet gewoon knippen en plakken… Ik heb het dan natuurlijk over knippen en plakken met je eigen foto’s om zo unieke scrapbooks en beelden te maken.

Er zijn sowieso al allerlei leuke dingen die je zonder ingewikkelde poespas kan doen. Zoals lekker nostalgisch achterop je foto krabbelen. Waar en wanneer de foto bijvoorbeeld gemaakt is. Of die leuke kletspraat die kind net ten tijden van de foto zei.

     

Het serieuze werk is best makkelijk als je eenmaal door hebt.  Ik gebruik zelf hiervoor de Foto-editor en screen shots die je met je pen kan maken. Maar hier zijn ook andere programma’s en app’s voor. Nou ben ik echt niet creatief en zelfs ik kan al leuke dingen doen. Laat staan als je er echt feeling voor hebt! Het geeft in ieder geval veel voldoening om meer uit je kiekjes te halen. Gewoon voor de grap, als creatieve uiting, maar ook vooral om zo het meeste van je dierbare herinneringen te halen.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Ed Sheeran

Het fascinerende en onthullende portret van een van de succesvolste en meest geliefde popsterren ter …