TrotseMoeders.nl op Haarlemse Vaardagen

haarlemse vaardagenTrotseMoeders.nl komt naar je toe en dit keer naar de Haarlemse Vaardagen. Van vrijdag 11 september t/m zondag 13 september 2009 zijn de vaardagen weer in het centrum van Haarlem. Tijdens dit feestweekend is er van alles te doen. Circa 300 schepen uit historische en moderne tijden leggen aan langs de kademuren van het Spaarne tussen de Lange Brug en de Catharijne brug.

Naast allerlei demonstraties en podia is er ook veel te doen voor kinderen. Zo laten binnenvaartschepen Coltrans 1 en 2 de jeugd spelen in het zand spelen en zwemmend baantjes trekken. Langs het Spaarne verrijst ook een kinderdorp voor de jongste kinderen. De Landmacht en de Reddingsbrigade geven demonstraties en op zondagmiddag wordt een ludieke “Biervatenrace” georganiseerd.

Op zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur is een geweldige markt langs het Spaarne met allerlei leuke kramen. Hier kan je ook de TrotseMoeders.nl stand vinden. Wat kan je bij ons doen? Maak een proefrit op de Zigo bakfiets of kijk naar de demonstratie. Word uitgebreid ingelicht over veiligheid (op het water) en EHBO bij Kinderen. Plan gelijk jouw eigen EHBO bij Kinderen cursus. Snuffel door de mooiste boeken van Gottmer en alle andere producten uit onze shop.

Genoeg te doen en zeker de moeite waard. Want alleen dit weekend hebben we weer een aantal speciale beursaanbiedingen en de speciale inschrijfactie: schrijf je ter plaatse in voor TrotseMoeders.nl en ontvang een kortingsbon van 15% voor onze webshop. Onder alle inschrijvingen van dat weekend verloten wij ook nog eens drie leuke boekenpakketten. Dus hopelijk tot ziens!

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Stagiaire(s) gezocht

De website TrotseMoeders.nl is sinds een half jaar overgenomen door uitgeverij Settembrini Publishers BV. Deze …