NIEUW: app van Nijntje

De allereerste nijntje app werd vorige week gelanceerd door Sanonoma. ‘De tuin van Nijntje’ is de eerste nijntje app in de wereld. Het verhaal van Dick Bruna is omgetoverd in een avontuur voor peuters en kleuters. Nijntje krijgt namelijk een eigen tuin waarin van alles te doen is; harken, zaaien, oogsten. Als je goed naar het verhaal luisterd weet je precies wat je moet doen om Nijntje te helpen.

Nijntje bestaat alweer 57 jaar dus het werd hoog tijd voor een echte Nijntje app. De applicatie is speciaal ontwikkel voor peuters en kleuters. De allerkleinste kinderen kunnen luisteren en kijken naar het verhaal de wat oudere kinderen kunnen actief mee doen met het verhaal en de spelletjes. Wat helemaal leuk aan de app is dat je het verhaal met je eigen stem kunt inspreken. Zo kunnen ouders op ieder moment voorlezen ook als ze der zelf niet zijn. 

De app is beschikbar in twee talen; Nederlands en Engels. Aan de hand van het verhaal wat ze al kennen in het Nederlands. Kunnen kinderen doormiddel van deze app ook hun eerste woorden engels leren.

‘De tuin van Nijntje’ app is verkrijgbaar in de iTunes Appstore.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

nijntje-boek in Nederlands met Gebaren

Toen ik het persbericht over de uitgave van een nijntje-boek in gebarentaal las, dacht ik …

Share
Share