Vegetarisch winter-wok-gerecht [recept]

Wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of wanneer er kinderen mee-eten kun je de rode wijn uiteraard achterwege laten! Voeg in dat geval een beetje bouillon toe om het te kunnen laten ‘pruttelen’.

Nodig
250 gram vegetarische wok reepjes
1 grote ui
1 teen knoflook
Kastanjechampignons
Takje tijm
Scheut rode wijn.
Zout-peper (naar smaak)

Bereiding
Bak de wokreepjes even goed door.
Voeg dan de grof gesneden ui, en de knoflook toe. (Klein gesneden )
Even meebakken.
Doe er dan de kastanjechampignons toe, het takje tijm, de rode wijn bij.
Zout en of peper naar smaak.
Laat dit zachtjes een half uurtje pruttelen.
Klaar.

Dit recept past goed in de wintertijd en is heerlijk van smaak. Wij hebben dit gegeten bij spruitjesstamppot.

Smakelijk eten!

 

 

About Adrie Frijters

adrie.frijters@gmail.com'
Behalve Trotse Moeders ben ik ook de Trotse oma van zeven prachtige kleinkinderen. Op Trotse Moeders zal ik regelmatig recepten plaatsen. Zelf eet ik geen vlees, maar mijn man wel, dus er komen recepten met èn zonder vlees, wel altijd gezond en lekker!

Check Also

Het vegetarische kinderkookboek

Sinds de KCC zijn mijn dochter en ik ‘flexitariërs’, wat mij beter bevalt dan haar… …