Baby op schoot – rijmpjes

Screenshot 2013-12-20 at 16.07.53Wat een leuk en luchtig boekje is dit! Het maakt deel uit van drie boekjes geschreven door auteur Pirjo Suvilhto en geïllustreerd door Karoliina Pertamo. Zo is er ook een Baby op schoot – kriebeltjes en Baby op schoot – spelletjes.

Baby op schoot – rijmpjes is een leuk geïllustreerd kartonboekje wat je als ouder helpt om samen met je kindje al op jonge leeftijd speels kennis te maken met voorlezen en de taalontwikkeling van het kind.
Het bestaat uit simpele rijmpjes die je hardop kunt lezen en op elke pagina staat beschreven hoe je op dit rijmpje verschillende bewegingen kunt maken met en bij je kind. Zo leert de baby over de wereld om hem heen en wordt de band tussen kind en ouder versterkt.

Mijn dochter van 10 maanden is er dol op! Inmiddels lijkt ze precies te weten wanneer er welke beweging gaat volgen en schatert ze het uit van mijn vingers op haar buikje of rug. Ze geniet er zichtbaar van en begint al vrolijk op en neer te ‘springen’ zodra het zwarte boekje met witte kippen op de voorkant tevoorschijn komt.

Het boekje is voor slechts €9,95 te verkrijgen, dus voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Leuk om voor jezelf en je eigen kindje te kopen of kado te doen als bijvoorbeeld kraamkadootje! Wij hebben er in ieder geval veel plezier van.

Bestel dit leuke boek voor jezelf, of als kraamcadeau hier >>>>

Share

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

De versjesboom – Marianne Busscher & Ron Schröder

Wat een productief stel: Marianne Busser en Ron Schröder. En iedere keer weten ze weer …

Share
Share