Nieuwe film met Meryl Streep: Ricki and the Flash [trailer]

Julie (Mamie Gummer) and Ricki (Meryl Streep) in TriStar Pictures' RICKI AND THE FLASH.

Wat is Meryl Streep toch een veelzijdige actrice. Ik heb al veel films gezien waarin zij een (hoofd)rol speelt en ik ken geen andere actrice die zo veel verschillende personages zó overtuigend weet neer te zetten.

Binnenkort komt er een nieuwe film uit waarin zij de hoofdrol speelt: Ricky and the Flash. Ik weet nu al dat ik er van ga genieten en ik denk dat dit voor veel meer Trotse Moeders geldt! Hieronder de trailer van Ricki and the Flash:

Algemene informatie over de film:
In RICKI AND THE FLASH zien we Meryl Streep in een verrassend nieuwe rol. Ze speelt zangeres en gitarist Ricki Rendazzo, een vrouw die haar gezin in de steek liet in ruil voor een leven als rockster. In deze originele en energieke film keert Ricki terug naar huis om de relatie met haar familie te verbeteren.

image008

Meryl Streep speelt samen met haar dochter Mamie Gummer, die in de film ook Ricki’s dochter speelt. Daarnaast zijn er hoofdrollen voor Rick Springfield (een Flash bandlid die verliefd is op Ricki), Kevin Kline (Ricki’s ex-man) en Audra McDonald (zijn nieuwe vrouw).

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …