Zwangerschapsmisselijkheid en boodschappen doen

Veel vrouwen zijn misselijk tijdens de zwangerschap. Met name in de eerste drie maanden is het – naast moeheid – een van de meest genoemde klachten. Ook in de laatste maanden van de zwangerschap, wanneer de baby steeds meer ruimte inneemt, kan misselijkheid terugkomen hoewel deze dan door de meeste vrouwen anders wordt ervaren.

In de eerste maanden hebben veel zwangere vrouwen last van ochtendmisselijkheid. Ook zijn ze gevoeliger voor smaken. Los van het feit dat veel zwangeren te veel tijd boven de toiletpot doorbrengen, zijn er ook andere zaken die minder leuk zijn wanneer je zwanger en misselijk bent. Eén daarvan is boodschappen doen.

ah-boodschappen-campagne-trotse-moeders-4Rondlopen in een winkel met allemaal dingen waaraan je niet moet dénken om ze op te moeten eten, met allerlei geuren, verse koffie, maar ook geuren van versafdelingen, kan de misselijkheid enorm triggeren. Hoe lekker is het dan om dit niet mee te hoeven maken, maar thuis, op de bank, met een beschuitje en een kopje lichte thee, je boodschappenlijst in te vullen en de boodschappen gewoon lekker thuis te laten bezorgen!

Soms is ook dat te lastig….. Het zien van pakken koffie of van de kaas waar je partner zo dol op is, kan ook al misselijk maken. In dat geval is het handig om een basis-boodschappenlijst op te stellen met de dingen die je iedere week nodig hebt en deze door je partner aan te laten vullen met de items waar jij even niet aan wilt denken. Zo heb je toch alles in huis en heb je er zelf geen ongemak van.

 

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Tips voor online boodschappen doen

De laatste jaren heeft boodschappen doen via internet een vlucht genomen. Het laten bezorgen van …

Share
Share