Sinterklaas oefent daklopen bij NEMO

Voor Amerigo is het daklopen altijd weer even wennen. Om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd zijn cadeautjes krijgt, oefenen sinterklaas en Amerigo elk jaar bij NEMO het daklopen. Kom jij ook op woensdagmiddag 23 november Amerigo toejuichen wanneer hij de 120 treden van het dak van NEMO beklimt? De toegang is gratis.

Programma
14:30 uur            Verzamelen op het dak van NEMO en liedjes zingen met het mini-Pietenorkest.
15:00 uur            Sinterklaas en zijn paard Amerigo beklimmen het dak van NEMO.
15:15 uur             Vragen stellen aan Sinterklaas.
15:30 uur            Sinterklaas en zijn paard gaan met de lift naar beneden.
15:45 uur            Gratis toegang NEMO tot sluitingstijd (17.00 uur)
16:00 uur            Kettingreactie: voorstelling  over oorzaak en gevolg met zwarte pieten.

Over Science Center NEMO
NEMO is het grootste science center van Nederland. Het aanbod is bedoeld en geschikt voor bezoekers van alle leeftijden. NEMO is open van 10.00-17.00 uur. Locatie: Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam (bovenop de IJ-tunnel op 15 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station). Voor meer informatie: www.e-NEMO.nl.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …

Share
Share