Is liefde besmettelijk?

liefde-besmettelijkAl heeft oudste dochter van twaalf vaker luisterboeken mogen beluisteren voor recensies, ze blijft het wat onwennig vinden. Maar als ze zich eenmaal heeft overgegeven, blijkt het elke keer weer relaxed en aangenaam te zijn.

Ook in dit geval vond ze het weer prettig op te luisteren naar Is liefde besmettelijk? De voorleesstem van Manon Sikkel, de auteur van het boek  is prettig en duidelijk. Het verhaal is ook leuk. De eerste reactie was al ‘oh leuk, dat is over Izzy’. Izzy is Isabella Strombolov. Of Isa. Of Izzylove. Ze houdt namelijk een weblog bij op internet en is daar bekend onder de naam Izzylove.

imageHaar weblog gaat over liefde, ze geeft tips en vertelt liefdeverhalen. Het leven van Izzylove staat volledig op z’n kop, omdat … Liefde is besmettelijk! Jongste van acht was wat minder bekend met Izzylove, maar heeft haast nog meer genoten van het boek.

Is liefde besmettelijk?
is het debuut van Manon Sikkel, waar ze ook verschillende prijzen voor heeft gekregen. Deze voorgelezen versie doet volgens mij beslist niet onder voor de papieren versie!

Een aanrader dus. Voor in de auto onderweg tijdens een lange rit, of om ’s avonds voor het slapen gaan naar te luisteren (stoer alternatief voor voorlezen voor meiden vanaf een jaar of 9?). En volgens mij moet het voor dyslectische kinderen ook fijn zijn om op deze manier naar boeken te luisteren, zonder zich te hoeven inspannen.

Is liefde besmettelijk? – Manon Sikkel
Luisterboek (jeugd), 3 cd’s, 3 uur en 20 minuten, Uitgeverij Rubinstein BV
Bestel dit luisterboek hier >>>>

 

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Buffalo Bill en De Kleine Zeemeermin [luisterboek en leesboek]

Ik ben dol op luisterboeken en heb een heleboel Vlaamse luisterCD’s. De Nachtegaal (ook geschreven …