Chillipeeps

Het beste Baby product van 2012 of toch niet? Met behulp van de Chillipeeps verander je het drinkpakje van je baby of kind in een gemakkelijke drinkfles. Ze zijn al een aantal keer in de prijzen gevallen bij internationale shows. Maar wij vragen ons af of het niet een typisch product is waar maar een kleine behoefte aan is….

Hoe werkt het?
Door het boortje, is het niet een gewone opschroef speen, maar eentje die je ook op drinkpakjes kan bevestigen. Het werkt op de pakjes vrij eenvoudig, je draait het schroefsysteem in het pakje, de speen erop en je kan meteen beginnen met drinken. Helaas past deze opschroefspeen lang niet op alle pakjes en flesjes. En als hij er wel op kan, lekt het nog wel eens via de aansluiting. Niet echt prettig…

Dit product is op zich wel handig voor onderweg. Als je op vakantie bent of je bent een middagje weg met je baby of kindje. Die kleine kinderen kunnen nog niet uit een rietje drinken en direct uit een waterflesje drinken is een ramp. Het nadeel is tegelijkertijd is dat je door deze extra fles tuit je de kinderen niet leren om uit een rietje te drinken.En vergeet niet dat er ook een grote groep baby’s zijn, die heel kieskeurig in hun “merk” fles speen zijn. Voor een aankoopprijs van ongeveer € 13 is dit best een gok. En best een dure oplossing aangezien ik me afvraag hoe vaak ga je hem daadwerkelijk gebruikt. Dan is een gewoon een babyfles of tuitbeker in je tas net zo makkelijk. Leuk idee, maar een dure oplossing voor een klein probleem.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nieuw van Difrax: Papfles XL

De wide XL flessenspeen met extra brede opening in de speen zorgt ervoor dat je …