iiamo go fles

Iiamo go

iiamo go flesOok tijdens de eerste maanden na je bevalling wil je niet aan huis gekluisterd te zitten omdat je rekening moet houden met de tijden van de voedingen. Dit is de oplossing!

De iiamo go is een zuigfles die zichzelf kan opwarmen aan de hand van capsules. Ze worden gemaakt in Denemarken. Voor deze flessen heb je geen elektriciteit, flessenwarmer of thermoskan nodig. Om het flesje op te warmen heb je alleen een capsule nodig die je onderin in de iiamo plaatst; even het flesje schudden en ongeveer 4 minuten later is de temperatuur 37 graden. Op deze manier is het mogelijk om overal de fles te geven en kan je dus makkelijk op pad!

Recensie
Wat was ik blij dat ik dit flesje mocht recenseren. Ooit had ik een artikel gelezen over deze zuigfles. Ik vond de fles gelijk al erg mooi, maar de manier waarop het moest werken was ik nog nieuwsgieriger naar! Wij zijn types die er graag op uit gaan, maar er moest natuurlijk wel nagedacht worden of we dan ergens de mogelijkheid hadden om het flesje op te warmen, of om de flesjes heen te plannen.

navul capsuleSchudden en klaar
Toen hij binnen was dus gelijk proberen. Het werkt echt fantastisch! capsule plaatsen gaat zeer makkelijk en even een klein beetje schudden, even wachten, en je hebt een lekkere warme fles! De capsules hebben nog wel eens voor grappige situaties gezorgd, want het onderdeel lijkt wel een beetje op een attribuut dat eigenlijk in de slaapkamer thuis hoort…

flesvoeding makkelijk onderwef gevemGraag ook in groter formaat
Nu is het dus een stuk makkelijk om zomaar een wandeling in het bos te maken en toch een fles te kunnen geven. De capsules zijn maar één keer te gebruiken, maar zijn ook helemaal niet duur om ze aan te schaffen! Ik heb één puntje die voor ons wat jammer was. In de fles gaat 180cc en onze kleine vent krijgt flesjes van 200cc. Ik ben dus zeker geinteresseerd in nog grotere flesjes. Zodat je de gehele periode dat je kind nog de fles krijgt hem kan gebruiken!

Deze iiamo go fles heeft een bijzonder design en is in vele kleuren te krijgen. Dat vind ik ook erg gaaf! Kijk voor meer informatie op www.oogappel.nl>>

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

Eindelijk hulp bij koemelkallergie?

Koemelkallergie is de meest voorkomende voedselallergie bij baby’s. Lastig, want het eerste jaar van zijn …