BoBo Buddie: knuffelrugzak met deken [recensie]

bobo-buddie-recensie-copyright-trotse-moeders-8Deze BoBo Buddies met zacht fleece dekentje is een rugzak, kussen en deken in 1! Deze hond is zo zacht dat niemand van hem af kan blijven en heeft elastische bandjes zodat het als rugzak gebruikt kan worden. Maar uiteraard is het ook een heerlijk zachte knuffel en kan het ook als kussen gebruikt worden, zelfs als het dekentje niet in de rugzak zit! Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Voldoet aan alle EN71 veiligheidseisen.

Recensie
Soms krijg je iets ter recensie toegestuurd wat zó leuk is dat je het aan een van je eigen kinderen geeft, ook al zitten ze officieel  niet in de doelgroepleeftijd…. Sorry, recensenten met dreumesen, peuters of kleuters, deze BoBo hond ging naar mijn dochter van 9 jaar….

bobo-buddie-recensie-copyright-trotse-moeders-2 bobo-buddie-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Mijn dochter liet echter op geen enkel moment merken dat ze het gevoel had te oud te zijn voor deze knuffelrugzak. Integendeel: ze was verrukt toen ze hem zag en vanaf het moment dat ze haar knuffel-hond-rugzak uit de doos haalde, zijn ze onafscheidelijk.

Soms mag hij op haar rug mee, maar vaker nog wordt hij geknuffeld. De rugzak nodigt echt uit tot knuffelen, lekker zacht en de ‘bandjes’ waarmee hij op de rug (of buik) gedragen kan worden, zijn verwerkt in de pootjes van de hond, die ook nog mee kunnen rekken waardoor je er geen last van hebt bij het kroelen.

bobo-buddie-recensie-copyright-trotse-moeders-7 bobo-buddie-recensie-copyright-trotse-moeders-6

Op de rug van de hond zit een mooi weggewerkte rits. Eenmaal geopend zit er een niet al te grote ruimte, een vakje waar bijvoorbeeld een klein flesje drinken en een bakje fruit zou kunnen passen. Maar dan moet je eerst de deken die er in zit, er uit halen. En die is indrukwekkend groot! Bijna niet voor te stellen dat er zo’n mooie, dikke, zachte deken uit zo’n klein vakje kan komen, maar de deken kan er ook weer terug in, dus hij past echt 😉

bobo-buddie-recensie-copyright-trotse-moeders-4 bobo-buddie-recensie-copyright-trotse-moeders-5

Deze combinatie maakt de knuffelrugzak tot een echt meeneem-vriendje. Heerlijk voor in de auto (de rugzak kan ook als kussen gebruikt worden) of om mee te nemen uit logeren. Voor mijn dochter is het duidelijk: dit is haar nieuwe extra-lieve-knuffel en hier gaat ze nog héél lang plezier van hebben!

Er zijn verschillende BoBo knuffelrugzakken met dekentjes te koop via KleineGiraf.nl. Met zes uitvoeringen (6 verschillende dieren) is er altijd een perfecte match voor je kindje! Klik hier om alle BoBo knuffelrugzak-dekens te bekijken >>>>

Extra informatie:
Machinewasbaar op 30 graden.
Afmeting deken: 93 x 73 cm.
Afmeting rugzak: 34 x 20 x 14 cm.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Muk

Mark Haayema heeft al verrassend veel boeken op zijn naam staan en echt heel verschillende. …

Share
Share