Vermoed jij kindermishandeling?

kindermishandelingVermoed jij kindermishandeling? Twijfel dan niet, maar kom in actie! Wist je dat er naar schatting 107.000 gevallen van kindermishandeling zijn per jaar?! En dit gebeurd in alle lagen van de bevolking, in alle culturen. En het vervelende is dat veel slachtoffers nooit hulp krijgen omdat niemand aan de bel trekt.

Bedenk dat het ook bij het vriendje van je kind kan gebeuren. Soms zijn de signalen niet zo duidelijk. Misschien is het vriendje van je zoon of dochter de laatste tijd wat stiller dan normaal. Misschien huilt hij vaker of is hij angstiger. Juist als hij bijvoorbeeld net een weekendje bij zijn vader heeft gelogeerd. Het kan in kleine dingen zitten. Maar als je merkt dat je twijfelt, kom dan in actie! Voel je geen bemoeial. Wees niet bang dat je het verkeerd ziet of dat je een vriendschap in gevaar brengt. Als je om ze geeft, mag je het niet negeren!

Wat je kan doen? Lees hier>>

kindermishandelingkindermishandeling

Lees ook:
Bridget Maasland helpt Dora helpen
Ouders geven kinderen tatoeage met zelfgemaakte pen
Alles over veiligheid

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

KRO-NCRV 2Doc: Pijnlijk bewijs

Is een blauwe plek bij een kind het gevolg van een valpartij of is er …

Share
Share