Kerst 2018 met Disney

De eerste kerstborrel van het jaar is een feit. Op een mooie nazomerdag mocht ik genieten van heerlijke warme chocolademelk met marshmellows, van Christmas Carols en van een sneak preview van alle nieuwe Disney items die niet alleen geschikt zijn voor Kerst, maar eigenlijk allemaal het “dat wil ik, en dat ook” effect op me hadden….

Kerst en Disney, het lijkt een vanzelfsprekende combinatie. De donkere wintermaanden opvrolijken met al het moois wat Disney te bieden heeft. In een Mickey Mouse kersttrui een mooie Disney film kijken, of een Star Wars Lego-pakket in elkaar zetten terwijl de kinderen een puzzel maken.

 

De allerkleinsten een nieuwe knuffel, bijvoorbeeld van Dombo, of het hele huis in het thema Mickey Mouse.

 

Van Mickey Mouse zijn echt heel veel leuke items te koop dit najaar, deze wereldberoemde Mouse is namelijk 90 jaar geworden! Voor alle leeftijden en doelgroepen is er wel iets leuks van Mickey Mouse. Maar er waren nog meer thema’s, zoals Kerst voor de allerkleinsten met de meest schattige rompertjes, slaapzakjes en knuffels. Om bij weg te smelten!

 

Kerst voor helden en kerst voor prinsessen is niet moeilijk uit te leggen. Van Disney prinsessen (overigens veel verschillende, niet alleen de dames uit Frozen) tot Incredibles en alles daartussen, voor iedere kleine held of prinses (of combinatie van beiden) zijn er weer nieuwe items.

 

Voor grotere helden en grotere prinsessen zijn er de verzamel-items (zoals diverse Disney kerstballen) en de fashionista items (zoals Pandora bedeltjes voor aan je armband)

En natuurlijk alles in het thema Star Wars. Van een prachtige grafische illustratie van Chewbacca tot een wekkerradio van BB8, van actiefiguren tot tandenborstels. Kerst in a Galaxy far, far away mag er zijn!

 

Er was nog veel meer. Kijk maar goed op de foto’s. Je ziet daar ook het thema Cars volop terugkomen en heel veel leuk kinderspeelgoed. En wil je echt weten hoe Kerst en Disney samengaan? Dan moet je Disneyland Paris overwegen. Het lijkt me een onvergetelijke ervaring om daar in de kerstperiode naar toe te gaan!

Kerst in Disneyland Paris

 

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Prachtige kerstboeken van Matt Haig

Matt Haig schrijft bijzondere boeken voor volwassenen, maar ook prachtige kinderboeken. Zo zijn de “kerstboeken” …