Even (opnieuw) voorstellen: Trotse Moeder Mirjam

even-voorstellen-trotse-moeder-mirjam-team-3Met Trots stel ik een nieuw lid van het team van Trotse Moeders voor: Trotse Moeder Mirjam. Mirjam heeft jaren geleden ook al voor TrotseMoeders.nl geschreven en wilde dat graag weer oppakken en daar zijn we natuurlijk blij mee! Mirjam heeft zelf een stukje geschreven, zodat jullie haar alvast een beetje kunnen leren kennen:

Hallo iedereen, ik ben Mirjam en de trotse moeder van 3 gezonde gezellige meiden van 5, 7 en 11 jaar. De oudste 2 wonen bij hun vader en dat gaat eigenlijk (en eindelijk!) enorm goed. Ik ben 34 jaar en ben alweer 5 jaar getrouwd met Marcel.

Op dit moment ben ik thuis werkzaam als telefoniste en daarnaast sport ik (soms té) fanatiek. Ik ben net zoals vele vrouwen/ moeders nooit tevreden met mijzelf hoe ik eruit zie. Tijdens mijn zwangerschappen bijna de 100 kilo aangetikt en struggel ik met eten en diëten. Daarom ben ik ook een cursus voedingsleer/ gewichts consulente gaan volgen waar ik nu ook druk mee bezig ben.

Ik vind het erg leuk dat ik mag gaan bloggen voor Trotse Moeders en zal jullie meenemen in mijn avontuur op zoek naar mijzelf!

even-voorstellen-trotse-moeder-mirjam-team-2

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share