De geheimen van een mediterrane keuken

De geheimen van een mediterrane keuken – Italiaanse pasta en pizzagerechten is een kookboek wat gemaakt is door de winkelketen van Oil & Vinegar. Ik houd van koken, en ik zag dat er ook vegetarische recepten in staan dus ik wil dit kookboek graag uitproberen (ik eet zelf geen vlees).

Inhoud
Oil & Vinegar verzamelde haar 40 favoriete pasta- en pizzarecepten. Spaghetti carbonara, Ravioli al Limone e Carciofi, pizza margarita… alles op smaak gebracht met een bijpassende olijfolie, een lekkere pesto of heerlijke kruiden.

Volle, rijke smaken en eenvoudige gerechten staan centraal. Dit alles aangevuld met handige tips, leuke weetjes en how-to’s.

Mening
Als je van de mediterrane keuken houdt, is dit een zeer prettig kookboek. Prachtig stevig papier, duidelijke en bij ieder recept een foto.

Duidelijk gerangschikt. Het begint met een inleiding, waarin uitleg gegeven wordt over pasta, olijfolie, pesto etc.

Dan een variatie van vegetarische recepten, pasta met vis, pasta met vlees, pizza’s en nog een paar mediterrane gerechten. Kortom, voor elk wat wils.

De recepten zijn duidelijk omschreven, en ook de benodigde tijd wordt aangegeven. Zelfs voor een beginnende keukenprinses of prinses is het een kookboek wat gemakkelijk te gebruiken is.

Zin in een ander recept, klaar te maken op een hele relaxte manier? Dan is dit een zeer prettig kookboek.

De geheimen van een mediterrane keuken – Oil & Vinegar
Italiaanse pasta en pizzagerechten
Paperback, 176 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit kookboek hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …