De geheimen van een mediterrane keuken

De geheimen van een mediterrane keuken – Italiaanse pasta en pizzagerechten is een kookboek wat gemaakt is door de winkelketen van Oil & Vinegar. Ik houd van koken, en ik zag dat er ook vegetarische recepten in staan dus ik wil dit kookboek graag uitproberen (ik eet zelf geen vlees).

Inhoud
Oil & Vinegar verzamelde haar 40 favoriete pasta- en pizzarecepten. Spaghetti carbonara, Ravioli al Limone e Carciofi, pizza margarita… alles op smaak gebracht met een bijpassende olijfolie, een lekkere pesto of heerlijke kruiden.

Volle, rijke smaken en eenvoudige gerechten staan centraal. Dit alles aangevuld met handige tips, leuke weetjes en how-to’s.

Mening
Als je van de mediterrane keuken houdt, is dit een zeer prettig kookboek. Prachtig stevig papier, duidelijke en bij ieder recept een foto.

Duidelijk gerangschikt. Het begint met een inleiding, waarin uitleg gegeven wordt over pasta, olijfolie, pesto etc.

Dan een variatie van vegetarische recepten, pasta met vis, pasta met vlees, pizza’s en nog een paar mediterrane gerechten. Kortom, voor elk wat wils.

De recepten zijn duidelijk omschreven, en ook de benodigde tijd wordt aangegeven. Zelfs voor een beginnende keukenprinses of prinses is het een kookboek wat gemakkelijk te gebruiken is.

Zin in een ander recept, klaar te maken op een hele relaxte manier? Dan is dit een zeer prettig kookboek.

De geheimen van een mediterrane keuken – Oil & Vinegar
Italiaanse pasta en pizzagerechten
Paperback, 176 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit kookboek hier >>>>

About Adrie Frijters

adrie.frijters@gmail.com'
Behalve Trotse Moeders ben ik ook de Trotse oma van zeven prachtige kleinkinderen. Op Trotse Moeders zal ik regelmatig recepten plaatsen. Zelf eet ik geen vlees, maar mijn man wel, dus er komen recepten met èn zonder vlees, wel altijd gezond en lekker!

Check Also

Het ongelofelijk enge voorval in Bizarria – Adam Cece

Kipper, Tobias en Cimfonie wonen in Bizarria, de vreemdste plek op aarde. Daar worden op …