Even voorstellen: Trotse Moeder van twee zonen

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te hebben gehouden, is het tijd voor uitbreiding. Er zijn een paar enthousiaste Trotse Moeders die binnenkort gaan beginnen met het maken van besprekingen en verslagen en wellicht ook een aantal persoonlijke verhalen gaan delen. Eén daarvan is een Trotse Moeder van 2 zonen. Zij stelt zichzelf voor:

Jongensmoeder

Ik ben een moeder van twee prachtige kereltjes en een vrouw van…

Ik ben een docent op het praktijkonderwijs

Ik ben altijd in voor gezelligheid

Ik ben gek op het buitenleven

Ik ben dol op barbecuën

Ik ben aan het leren over zelfcompassie

Ik ben extra uitgerust met een agressieve goedaardige tumor

Ik ben ik.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Eline

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share