Playgro Twinkle Stick Vlinder

Twinkle Sticks zijn rammelaars met verschillende texturen van Playgro in de vorm van een hondje of vlinder. De rammelaar is een harde, rondgedraaide plastic stick waar binnenin kleine balletjes zitten. Deze maken geluid zodra er met de rammelaar geschud en bewogen wordt. Bovenop zit een hondenkop of vlinderhoofd van zachte stof. Sommige stukken zijn van ‘knisperstof’. Bij het vlindertje zitten er aan de zijkant van de stick nog vleugeltjes. Beide sticks hebben een zachte onderkant.

Recensie
Aan ons de eer om de Vlinder rammelaar te testen. Met twee kinderen heb ik inmiddels heel wat rammelaars door mijn handen laten gaan… Zal deze zich onderscheiden van de rest? De eerste indruk is goed. Wat een vrolijk, mooi product. Wat mij direct opvalt, is een kleine soort ‘lus’ aan de zijkant van de stick. Hier kun je voorzichtig het kleine babyhandje doorheen schuiven. Zo verliezen ze hem niet direct zodra ze ongecontroleerd het handje openen. De materialen die gebruikt zijn, zijn stevig en robuust. Daarnaast zou deze rammelaar alle zintuigen stimuleren. Daar kan ik me iets bij voorstellen. Het maakt geluid wanneer je hem beweegt, hij kan veilig in de mond worden gestopt, ziet er erg leuk uit met al die verschillende, felle kleurtjes en het is gemaakt van verschillende materialen waar het kindje het verschil van kan voelen. Hij is voor ongeveer € 10 verkrijgbaar en ook dat vind ik een prima prijs.

Mijn dochter van 5 maanden lijkt ook blij verrast bij het zien van deze rammelaar. Enthousiast gaat ze ermee spelen, maar al snel blijkt dat de stick toch iets te groot en te zwaar voor haar is. Liggend spelen op haar buik is nog steeds niet favoriet, dus is zij er echt aan overgeleverd om hem liggend op haar rug of zittend in de wipstoel vast te houden en dus te ‘tillen’. Ook al steek ik haar hand door de lus, regelmatig valt hij op haar gezichtje of de grond. En dat stemt haar niet echt heel blij. De rammelaar is bedoeld voor kinderen van 3 maanden en ouder. De rammelaar is dus wel een beetje te zwaar voor de jongere baby’s. Toch bied ik de Twinkle Stick Vlinder nog steeds regelmatig aan haar aan en gaat hij mee in de luiertas wanneer we op stap gaan. Zelf vind ik hem namelijk te leuk en erg schattig om te (laten) zien. Wanneer onze baby op schoot zit en ik samen met haar er actief mee speel, vindt ze hem wel geweldig en kan Vlinder op een grote glimlach rekenen zodra ik haar tevoorschijn haal. Dus hoogstwaarschijnlijk als ze straks iets groter en sterker is, zal ze vast ook enthousiast zijn om er zelf mee te spelen!

Bestel hier je eigen Twinkle Stick rammelaar>>

Share

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

And the Oscar goes to…..

De Oscaruitreikingen zijn achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat er geen andere …

Share
Share