Recensie van de nieuwste CD van K3: Loko Le

loko-le-k3Na een jaar vol feestelijkheden naar aanleiding van hun 15-jarig bestaan, brachten Karen, Kristel en Josje als klap op de vuurpijl ook een gloednieuwe CD uit. De CD heet “Loko Le” en zo heet ook het eerste nummer op de CD, wat tevens de titelsong is van de nieuwe K3 film die binnenkort in première gaat: K3 Dierenhotel.

Recensie

Altijd weer fijn, producten van Studio 100. Je hoeft nooit te twijfelen aan de kwaliteit en kinderen vinden het steeds opnieuw weer een succes. Zo ook met de nieuwste CD van K3. Het lied “Loko Le” hadden ze kennelijk al ergens opgepikt (televisie? YouTube?) want dat kon mijn tweeling van 7 al direct meezingen.

De CD staat vol met liedjes die eenvoudig blijven hangen, maar toch prima in elkaar zitten. Hoewel ik de teksten soms wat minder geschikt vind voor de leeftijdsgroep die meestal naar deze muziek luistert (jonge kinderen), heeft mijn tweeling daar geen last van en zingen ze vrolijk teksten mee als:

Het wordt een zomer uit de duizend
En uit de duizend jongens op dat zuiderstrand
Is er maar één die ik wil zoenen
Maar als we zoenen loopt het allemaal uit de hand

Het is geen straf om deze CD keer op keer te horen. Nog een pluspunt van Studio 100: zowel hun films en televisieprogramma’s als hun andere producties zijn ook voor volwassenen prima (herhaaldelijk) te beluisteren en te bekijken samen met de kinderen. Zo kan ik prima de films van Mega Mindy voor de tiende keer meekijken met de kinderen en zo zijn ook de liedjes van K3 prima om in de auto regelmatig af te luisteren.

Screenshot 2014-01-24 at 13.35.49Het lievelingsliedje van mijn dochter is nummer 4: “Kusje van jou”, haar tweelingbroer gaat voor het bonuslied: “Koning Willem-Alexander”. Mijn favoriet? Nummer 7: “Alleen door jou”.

Bij de CD wordt een tekstboekje meegeleverd waarin behalve de songteksten, foto’s staan van Karen, Kristel en Josje.
De CD “K3 Loko Le” bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share