Oranje boven met Toverstaartjes

toverstaartjes oranjecollectieHet is al weer april. Een maand vol van feestelijke gebeurtenissen. Nadat we de afgelopen week Pasen vierden, vieren we aan het eind van de maand Koninginnedag. Het favoriete feest van vele Nederlanders. Speciaal voor deze vrolijk dag ontwierp Toverstaartjes eenmalig een speciale Oranjecollectie. De collectie bestaat uit verschillende rozetten en knipjes met een Hollands tintje.

Producten van hoogwaardige kwaliteit
Toverstaartjes zijn geschikt voor normale en fijne haartjes. Eigenaresse Lizette de Haan ontwerpt de haaraccessoires in eigen atelier en werkt alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. En dat zie je terug in het uitgebreide assortiment. En door de verschillende kleuren vind je altijd wel iets dat bij je kleding past.

oranjecollectie, rozet met koning beatrix, prins willem-allexander en prinses maximaDe unieke Oranjecollectie bestaat uit maar liefst zeven verschillende haarspelden in verschillende maten. Alle knipjes zijn gemaakt in de typerend Hollandse kleuren: oranje, rood, wit en blauw. Uiteraard ontbreekt de Hollandse Twister niet, waar Toverstaartjes bekend om staat.

Oranje boven
Speciaal voor de naderende Koninginnedag en het WK Voetbal in Zuid-Afrika heeft Toverstaartjes ook drie verschillende rozetten met afbeeldingen van koningin Beatrix , prins Willem-Alexander en prinses Maxima. Deze oranje rozet met lint is ook verkrijgbaar in een kleinere kindermaat.

Bekijk hier de oranje collectie en alle andere haaraccessoires voor moeder en kind>>

Lees ook:
Moeder en dochter op Koninginnedag
De lekkerste voetballer van dit WK is…
Kinderkleding die je goed kan combineren

Share

About Josan de Ridder-Jongbloed

josan.deridder@gmail.com'

Check Also

Wat een prinses!

Den Haag, 10 juni 2021: de Prinses van Oranje is cum laude geslaagd voor haar …

Share
Share