Tweelingbroertjes 8 dagen na elkaar geboren.

Screenshot 2013-12-07 at 16.08.47In Canada is een bijzondere tweeling geboren. Het eerste kindje, Emyr werd veel te vroeg geboren in een ziekenhuis in Halifax, maar het tweelingbroertje besloot nog even te blijven zitten waar hij zat. Na acht dagen kreeg moeder Edonna een infectie en werd middels een keizersnee Esai geboren.

Screenshot 2013-12-07 at 16.07.33De moeder en de tweeling maken het goed, maar de tweeling zal nog wel een paar maanden in het ziekenhuis moeten blijven. Klik <hier> voor het interview met de moeder van de tweeling op de Canadese zender CBC.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …