Koning en Koningin klussen voor ‘Nederland Doet’

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn er maar druk mee vandaag: ze klussen mee op kinderboerderij het Akkertje in Rijswijk.

Ze helpen met schuren, verven en het plaatsen van palen zodat er een hek geplaatst kan worden. De koning en koningin waren bijna twee uur aan het werk op de kinderboerderij. De actie was onaangekondigd. Prinses Beatrix was actief op een andere locatie, ze serveerde lunch in een verzorgingstehuis.

Waarom de koning en koningin dit doen? Omdat het vandaag nationale vrijwilligersdag is: NL doet. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) je handen uit je mouwen te steken.

Wil je nog meedoen? Dat kan! Ook op zaterdag 22 maart zijn er nog klussen te doen. Zoek hier een klus bij je in de buurt. Succes!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De brief voor de koning – klassieker van Tonke Dragt

Een jonge held. Een belangrijke opdracht. Een ongelooflijk avontuur. Tiuri verbreekt de regels, die bepalen …