Vaderdag: liever kampioen dan knutselwerkje

Het beste Vaderdag cadeau op dit moment is een overwinning van Oranje op Portugal vanavond. Dit blijkt uit onderzoek van het web warenhuis fonq.nl. Er deden maar liefst 122 mannen en 197 vrouwen mee aan het onderzoek. Zo is vanavond verliezen van Portugal bijna het slechtste Vaderdagcadeau dat ze kunnen krijgen. Maar ook al zou je het niet verwachten, vrouwen vinden verliezen nog erger. Misschien komt het door die gezellige man die dan op de bank zit…

Vaderdag niet nodig voor papa
Je zou toch verwachten dat Vaderdag een dag is waar vaders naar uitkijken. Het tegendeel blijkt waar te zijn. De meerderheid van de mannen (57%) laat weten Vaderdag commerciële onzin te vinden. Bij de vrouwen deelt slechts 18 procent deze mening.

Het perfecte cadeau
Waar doen we de papa’s een plezier mee? En wat kunnen we maar beter in de winkel laten liggen? De grootse teleurstelling voor de vaders is een duur en ondoordacht cadeau, gevold door een nederlaag op het EK. Ook maken we de vaders niet blij met een geknutseld cadeau, tekeningen of zelfgemaakte asbakken.  Maar wat willen de  mannen dan wel? Buiten een overwinning vanavond op het Ek vallen alcoholische versnaperingen, een dagje uit of een goed boek bij de meesten mannen in de smaak.

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

4 tips om een leuke avond te organiseren met je kinderen

Kinderen zijn zeer creatief en verzinnen snel activiteiten waarmee zij zichzelf kunnen vermaken. Naast de …