Muzikale voorstelling Alfred J Kwak in Duinrell

Vakantie- en attractiepark Duinrell biedt de vakantiegasten en attractieparkbezoekers in de maanden juli en augustus een scala aan extra entertainment aan. Duinrell stelde voor het Zomertheater een bijzonder programma samen met twee voorstellingen die op een goed doel zijn gericht als toegevoegde waarde.

Muzikale Voorstelling Alfred J. Kwak
Zaterdag 6 juli om 16.00u is in het vernieuwde Zomertheater de muzikale familievoorstelling Alfred J. Kwak – Vader te zien. Deze show zal 75 minuten duren. Alfred J Kwak bestaat al meer dan 30 jaar. Over de hele wereld is deze eend  bij jong en oud erg populair. Geestelijke vader Herman van Veen schreef en regisseerde dit spannende en muzikale avontuur, waarin Alfred voor een groot raadsel komt te staan.

Dit muziektheateravontuur voor de hele familie wordt uitgevoerd door een gezelschap van jonge talentvolle podiumkunstenaars, de kleinkunstenaar Max Douw en Senna Gourdou, Mark Haayema, Milan Sekeris,  Faizah Grootens en Barbara de Wit en een heuse band o.l.v. Marnix Dorrestein. Voor tickets en meer informatie over deze show klik hier .

Ps; De baten van de voorstelling Alfred J. Kwak zijn voor de Stichting “De Sportbank”, die een Jongeren Academie zal starten Viagra. Jaarlijks krijgen zwerfjongeren de kans om een geschikte baan/opleiding te vinden. Zie voor meer informatie over dit project  www.desportbank.nl

Summer Parade
Tevens zal er van 13 juli tot en met 25 augustus een Summer Parade in het Zomertheater te zien zijn. Deze parade zal in deze periode dagelijks te zien zijn om 13.00u, 14.30u en 16.00u. Negen professionele artiesten zullen hun dans- en acrobatische kunsten vertonen in deze show. Buiten wordt het publiek al begroet door een aantal van deze artiesten. Tijdens de show is er o.a. ballerina, een luchtacrobate, een magische Russische dame en jongleur David Severins, wiens veelzijdige kunsten als rode draad door het programma lopen. Muziek en dans vormen de basis van de show en men kan dan ook opzwepende productienummers verwachten op bij voorbeeld Pirates of the Caribbean. De productie van de show is zoals gebruikelijk in handen van Rocket Events (Sylvia v.d. Akker).Total Audio Support verzorgt dit jaar de techniek voor de show.

Tevens zal er in het hele seizoen dagelijks de shows ; De Kwakus Kwebbelshow in Rick’s Avonturen Burcht en Play Kwek Show in Wonderland te zien zijn in Duinrell.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Theaterspektakel: De Familie van Nielie breekt de tent af!

Op 23 december 2018 – Kerstvakantie – gaat Kwatta in coproductie met Oorkaan, met tekst …