cadeau

Sinterklaas cadeaus

Ik haal mijn zoon Jordy van school, morgen heeft hij een dagje vrij en donderdag komt Sinterklaas nog op school. Hij wil opeens NU zwarte piet verkleedkleren gaan kopen! “Jordy, over een paar dagen is Sinterklaas weer terug naar Spanje”, maar dit antwoord was natuurlijk niet naar zijn zin. Gelukkig was Sinterklaas nu wel eindelijk thuis langs geweest en had de cadeaus verstopt. Eigenlijk moest Jordy wachten op zijn zusjes als ze van school kwamen, maar voor het gezaag vanaf te zijn, mocht hij zijn cadeaus al zoeken en uitpakken.

Beyblade, eindelijk… VET, keigaaf!” Wat voor de rest de bedoeling is van dit spel, is me een raadsel, maar Jordy was even rustig ermee aan het spelen. De schoolbus stopte stipt vier uur voor de deur, ook dochter Jessy kwam nu thuis. Ook zij is heel blij met haar cadeaus, waaronder klei van Playdoh. Jordy was ondertussen er samen met Jessy aan het spelen ermee.

De kinderen hadden al gezien dat dochter Kelly drie cadeaus gaat krijgen. Dat was niet eerlijk van de Sint! Kelly mocht eigenlijk helemaal geen cadeaus meer krijgen, omdat ze naar de grote school gaat… De Sint moest dit eens horen… Kelly kreeg onder andere het spel In een handomdraai. Dit is een soort van durven, doen en waarheid spel met wat opdrachten die ertussen zitten. Zo had dochter al snel zwarte plakband rond haar mond (lekker rustig zo) en kon ik ondertussen frietjes bakken. Ze moest zo wel nog naar de keuken kruipen om snoepjes te pakken. Tja…

Gelukkig kunnen ze weer uren spelen met hun nieuwe speelgoed en lekker veel nieuwe dvd’s kijken. Voor Jordy de Spiderman 4 film, welke hij ook in de bioscoop heeft gezien. Voor Jessy een Barbie prinsessenfilm en voor Kelly dus 2 dvd’s, waaronder eentje van One Direction (mama vindt die jongens stiekem ook wel knap). Maar ja… zo kon ik ook mijn lesje kinderpsychologie leren. Volgend jaar iedereen even veel cadeaus.

About Sandra.S

sandra.schoute@telenet.be'
Hallo, ik ben Sandra 34jaar, en ik heb 3padjakkertjes Kelly(11) Jessy(8) en Jordy(7) ik werk 2.5dag per week in de thuiszorg. Mijn hobby's zijn hardlopen, mijn laptop en BlackBerry, vooral mailen, bloggen. tijdschriften lezen (geen roddelboekskes) fotografie en schrijven.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …